Handelsbetingelser

 

Betaling
tingtildig.dk modtager betaling med:

  • Dankort
  • MobilePay - tlf 93920240 (butik tingtildig.dk v/ Lone Nørgaard)
  • Bankoverførsel. Ordren sendes efter registreret indbetaling. Reg.nr: 2650 (Nordea) Konto: 0712730269


Tingtildig.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Pakker sendes på ca 1-2 hverdage (mandag-fredag) plus PostNords forsendelsestid. 
PostNord. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Tingtildig.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.
Reklamationsret
tingtildig.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles tingtildig.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder tingtildig.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

tingtildig.dk
Trættevejen 22 a
4800 Nyk. F
tingtildig@tingtildig.dk

Varereturnering
foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Bemærk procedure ved ikke-afhentet pakke:
Ved ikke-afhentede forsendelser hos posthus eller postbox står du som kunde for betalingen af returneringen. Vi krediterer på dit dankort det beløb du skal have tilbage for varerne, minus 49 kr for returforsendelse ved ikke-afhentet pakke.
Vi sætter altså pengene for det fortrudte køb tilbage når vi får pakken retur, men vi trækker dig for den returporto PostNord kræver os.


Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og tingtildig.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.


Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

Pers. oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på tingtildig.dk , bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos tingtildig.dk.
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos tingtildig.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos tingtildig.dk , således at man løbende modtager nyheder og anden information fra tingtildig.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.