Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Virksomhedens juridiske navn: Den Lille Butik ved Tingsted: tingtildig.dk
CVR-nr. 31898242
Adresse: Trættevejen 22A, 4800 Nykøbing F, Danmark
Mailadresse: tingtildig@tingtildig.dk
Telefonnummer: 93920240

 

Betaling:

tingtildig.dk modtager betaling med:

  • Dankort
  • MobilePay - tlf 93920240 (butik tingtildig.dk v/ Lone Nørgaard)
  • Bankoverførsel: Reg: 0672 Konto-nr: 0712730269


Tingtildig.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fragt

Vi sender med PostNord. Der kan vælges

  • - Pakke leveret til posthus eller box (du henter selv)
  • - Pakke til privatadresse
  • - Pakke til erhvervsadresser

Prisen er styret efter vægten. 

 

Fortrydelsesret

Bemærk procedure ved ikke-afhentet pakke

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.   
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Du har fuld returret for varer købt via vores hjemmeside inden for 14 dage efter modtagelsen, dog refunderes fakturerede porto og forsendelses omkostninger ikke. 


Fotrudt køb eller ikke-afhentet pakke:
Returneringsudgift betales af kunden ved fortrudt køb. 
De 14 dages returret for varerne gælder fra den dag de modtages eller fra den dag du modtager ordrebekræftelsen, hvis du modtager denneefter varerne.
Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelse kan også ske ved at aflevere varen personligt Den Lille Butik i Tingsted, trættevejen 22 A, 4800 Nyk. F. 
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen for de returnerede varer til din konto indenfor for få dage. 
Omkostninger til returnering skal du selv afholde. 

Husk ALTID at kontakte os før returnering af en vare, på tingtildig@tingtildig.dk 


Ved ikke-afhentede forsendelser hos posthus eller postbox står du som kunde for betalingen af returneringen. Vi krediterer på dit dankort det beløb du skal have tilbage for varerne, minus 59 kr for returforsendelse ved ikke-afhentet pakke.
Vi sætter altså pengene for det fortrudte køb tilbage når vi får pakken retur, men vi trækker dig for den returporto Postdanmark kræver os.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
 

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, fx vores skilte vi laver på bestilling. 
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. 
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 
Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen. 
Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på. 
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos dig, som du udtrykkeligt har bedt om.

 


 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 


 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Tingtildig - Trættevejen 22A, 4800 Nykøbing F 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Tingtildig - Trættevejen 22A, 4800 Nykøbing F
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, mobil-tlf.nr.  og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig, dvs. til PostNord (Pacsoft online systemet)

 
Personoplysningerne registreres hos tingtildig.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: tingtildig@tingtildig.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte tingtildig@tingtildig.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.08.2018